قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ دکوراسیون منزل
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : عمومی,طراحی و دکوراسیون و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ مبلمان,قالب وبلاگ دکوراسیون,قالب وبلاگ دکور خانه,قالب وبلاگ طراحی دکورسیون,قالب وبلاگ مبل,قالب وبلاگ آیینه
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ دکوراسیون شیک |
قالب وبلاگ دکوراسیون شیک :
قالب وبلاگ دکوراسیون منزل، در این قالب وبلاگ سه ستونه که امروز برای شما کاربران گرامی ماه اسکین آماده کرده ایم یک اتاق با دکوراسیون جذاب به رنگ قهوه ای و جگری میبینید که در آن تمام اسباب و سایل از قبیل مبل، کمد و آیینه با سلیقه ای هنرمندانه و چینشی منحصر به فرد در کنار یکدیگر قرار گرفته و برچسب های گل و افکت ها نور و ستاره روی دیوار، زیبایی این قالب را دوچندان افزایش داده است. پیشنهاد میکنیم حتما از این قالب زیبا که با سئو بالا در اختیار کاربران ماه اسکین قرار گرفته استفاده نمایید.
براساس معنی مندرج در لغت نامه آکسفورد، دکوراسیون داخلی عبارت است از: «هماهنگ سازی طراحی شده برای به جلوه درآوردن رنگها، اثاثیه و سایر اشیاء در یک اتاق یا ساختمان به صورت هنرمندانه». دکوراسیون داخلی همانند سایر هنرها، دارای سبک و ریزهکاریهای متفاوتی است که براساس سلیقهها و نیازهای دوران، دستخوش تغییر میشوند. معماری داخلی آفرینش فضاست، فضایی که در عین زیبا و خاطره انگیز بودن عملگرا و کارآمد نیز باشد. در واقع طراح با تنیدن اصول فنی و تخصصی معماری داخلی با حس زیبایی شناسی، فضایی را طراحی میکند که بیانگر هویت، نیاز، درک و خواستههای مخاطبش است. دکوراسیون داخلی حلقه اتصال میان معماری و طراحی داخلی است. این رشته از طرفی همانند معماری با ساختمان و اجزا و عناصر سازنده ساختمان سروکار دارد و از طرفی مانند طراحی داخلی بر فضاهای داخلی تاکید دارد اگر بگوییم معماری با مسائلی با مقیاس بزرگ شهری در تماس است تخصص معماری داخلی در مقیاس انسانی و ارتباط با فضاهای عمومی و شخصی است. و ماحصل آن ارتباط انسان با جهان پیرامون است. معماران داخلی علاوه برداشتن دانش کافی در زمینه معماری به توسعه و دریافت حس دریافتی از فضاهای معمارانه میپردازند به گونهای که حس تعلق و یکپاچگی را در فضا به وجود میآورد و به عبارت دیگر به معماری فضا از نقطه نظر ساکنان یا استفاده کنندگان آن میپردازد.