قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ فاطمه زهرا
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : مذهبی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ حضرت فاطمه,قالب وبلاگ مذهبی,قالب وبلاگ روز مادر,قالب وبلاگ فاطمه زهرا,قالب وبلاگ حضرت زهرا,قالب وبلاگ گرافیکی,قالب وبلاگ مادر,قالب ولادت حضرت زهرا(س)
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ حضرت فاطمه |
قالب وبلاگ حضرت فاطمه :
قالب وبلاگ حضرت زهرا(س)، در این قالب وبلاگ سه ستونه مذهبی نام حضرت زهرا (س) را میبینید که با طرحی بسیار جذاب و آبرنگ مانند در یک بک گراند زیبا با افکت های گرافیکی و نور جذاب در قاب هدر این قالب قرار گرفته است، یک روبان آبی رنگ به شکل پرچم که روی آن عبارت «سیدة النساء العالمین» درج شده نیز بر روی حرف «ط» فاطمه برافراشته شده که جذابیت این قالب را بیش از پیش افزایش داده است. دراین قالب بیشتر رنگ های آبی، بنفش و زرشکی به کار رفته و در کنار عنوان پست ها و منوهای قالب از اسم حظرت فاطمه (س) و یک پروانه زیبا استفاده شده است. این قالب با سئوی 100% ارائه شده که افزایش ایندکس مطالب شما در موتور های جستجو را به دنبال دارد.
فاطمه بنت محمد (۶۰۵ م. در مکّه - ۶۳۲ م. در مدینه) دختر محمد و خدیجه، همسر علی بن ابیطالب و مادر حسن ابن علی و حسین ابن علی سه امام نخست شیعه و یکی از پنج عضو آل عبا است. او از شخصیتهای بسیار محترم برای تمامی مسلمانان (بهویژه شیعیان) است. او نقش مهمی در رویداد مباهله داشت.
برخلاف منابع مذهبی بسیاری که در مورد فاطمه وجود دارد، گزارشهای خالص تاریخی زیادی در مورد زندگی او وجود ندارد. اطلاعات خالص تاریخی در مورد فاطمه بسیار اندک میباشند و بیشتر گزارشها تنها برگهایی نامهم از زندگی وی را پوشش میدهد. منابع اهل سنت بر روی شخصیت فاطمه، به عنوان بانوی پرهیزکار با ایمان تأکید میکنند. این منابع بهخصوص در مورد فاطمه به عنوان دختر پیامبر مسلمانان، زندگی زاهدانه او، و شخصیت او به عنوان الگوی تقوا تأکید دارند. وی یکی از چهارده معصوم در نزد شیعیان دوازدهامامی است.
فاطمه وصفی است از مصدر فطم؛ و فطم در لغت عرب به معنی بریدن، قطع کردن و جدا شدن آمدهاست. این صیغه که بر وزن فاعل معنی مفعولی میدهد، به معنی بریده و جدا شدهاست.
الخطیب البغدادی و ابن حجر الهیتمی در الصواعق المحرقة آوردهاند: «خداوند او را فاطمه نامید چراکه خداوند او و دوستارانش را از آتش جهنم قطع کرده است.» همینطور دیلمی است که در سنن الأقوال والأفعال از أبی هریرة میآورد: «به درستی که فاطمه نامیده شد چراکه خداوند او و دوستدارانش را از آتش جهنم قطع کرده است.». اما محب الدین الطبری در ذخائر العقبی به جای دوستداران، فرزندانش را میآورد و میگوید: خداوند او و فرزندانش را از آتش جهنم قطع کرده است.