قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ آشپزی و غذا های خوشمزه
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : عمومی,آشپزی و شیرینی پزی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ آشپزی,قالب وبلاگ غذا,قالب غذا های خوشمزه برای وبلاگ,قالب وبلاگ کیک,قالب وبلاگ شیرینی پزی,قالب آشپز حرفه ای,قالب وبلاگ خوشمزه
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ آشپزی حرفه ای |
قالب وبلاگ آشپزی حرفه ای :
قالب وبلاگ آشپزی، با یک قالب وبلاگ سه ستونه از نوع خوشمزه با ماه اسکین همراه باشید! در این قالب غذا هایی لذیذ و دلچسب را به همراه یک کیک تزئین شده با آلبالو ها تازه و خوشرنگ مشاهده میکنید که در قاب هایی زیبا در قسمت هدر این قالب قرار گرفته اند، در بک گراند پست ها و منو های قالب از یک طرح ساده و شیک به همراه آیکون های جذاب شیرینی و کلاه آشپزی استفاده شده است. درقالب وبلاگ آشپزی رنگ خاکستری بیشتر به چشم میخورد. این قالب زیبا توسط سایت ماه اسکین طراحی و سئو شده است که استفاده از آن ایندکس سریع مطالب شما را درموتور های جستجو به دنبال دارد.
آشپزی عمل آمادهکردن مواد غذائی برای مصرف است. این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار میرود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، و یا خواص غذایی آن است. وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد. هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است. مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همین طور کشورهای اروپایی و آمریکایی.
آشپزی ایرانی یکی از کاملترین ترکیبات غذایی در جهان و آسیا را شامل میشود. آشپزی ایرانی بسیاری از غذاهای کشورهای حوزه خاورمیانه همچون کشورهای ترکیه، ارمنستان، گرجستان، جمهوری آذربایجان و عراق را تحت تاثیر قرار داده است. خورشها و آشهای ایرانی نشان میدهد که به طور سنتی زنان ایرانی با شناختی دقیق از مواد غذایی و ترکیب آنها با یکدیگر برای غنیتر شدن هر چه بیشتر غذاها، به بازدهی خوبی دست یافتهاند. ترکیب گروههای غذایی گوناگون غلات، حبوبات، سبزیها و پروتئینهای گیاهی و حیوانی در همه خوراکها دیده میشود. غذای ایرانی، به علت وجود فرهنگ غنی ایران و اقوام مختلف از تنوع خاصی برخوردار است که کمتر فرهنگ یا کشوری چنین ویژگیهایی دارد. ایرانیان مزههای جدید را با ترکیب کردن مواد غذایی به خوبی یافتهاند.