قالب وبلاگ امام حسین

قالب وبلاگ امام حسین

قالب وبلاگ محرم امام حسین (ع)

صفحه اصلی تماس با ما تبلیغات درباره ما ابزار وب
پربیننده ترین بخش ها
فال تاروت
منو سایت
تازه چه خبر؟
حامیان مالی
همکاران

taroot

قالب وبلاگ امام حسین
قالب وبلاگ بعدی
قالب وبلاگ انتخاب شده
    قالب وبلاگ امام حسین    
مشاهده قالب وبلاگ

قالب وبلاگ قبلی

نام قالب : قالب وبلاگ محرم امام حسین (ع)
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : محرم,مذهبی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ محرم,قالب وبلاگ عاشورا,قالب وبلاگ ضریح امام حسین (ع),قالب وبلاگ شهادت امام حسین,قالب وبلاگ حرم امام حسین,قالب وبلاگ گنبد امام حسین(ع),قالب وبلاگ حسین جانم


مشاهده قالب وبلاگ

کد قالب پرشین بلاگ کد قالب بلاگفا
کد قالب بلاگ اسکای کد قالب میهن بلاگ
کد قالب پارسی بلاگ کد قالب سرویس دهنده

کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ امام حسین






قالب وبلاگ امام حسین :

قالب وبلاگ امام حسین (ع) با رنگبندی قرمز و مشکی مناسب استفاده در ایام محرم، در تصویر این قالب وبلاگ زیبا تصاویری از حرم، ضریح و گنبد امام حسین (ع) را با رنگ های قرمز و طلایی و عبارت «حسین جانم» را با رنگ سبز و فونت نستعلیق شکسته مشاهده میکنید. در قسمت پایین ضریح در سمت راست نیز عبارت معروف « اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ ، وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن » که برگرفته از زیارت عاشورا میباشد درج شده است. در کنار عنوان پست ها و منو های این قالب نیز عبارت های « یا سید الشهدا» و «غریب کربلا» را قرار داده ایم که باعث زیبایی دوچندان این قالب شده است. استفاده از این قالب جذاب و مذهبی را به شما دوستداران امام حسین (ع) پیشنهاد میکنیم.
حسین بن علی بن ابی طالب (علیهم السلام)، امام حسین، مشهور به کنیۀ اباعبدالله و شهید کربلا، امام سوم شیعیان ، از اصحاب کساء، و فرزند دوم امام علی(ع) و حضرت زهرا(س)، و نوه پیامبر(ص) است. پیامبر(ص)، او و برادرش حسن بن علی(ع) را سرور جوانان اهل بهشت معرفی کرد. امام حسین(ع) در جنگ‌های صفین، جمل و نهروان همراه با پدرش شرکت داشت. او در زمان امامت امام حسن(ع) پیرو او بود و پس از شهادت وی نیز تا زمانی که معاویه در قید حیات بود به پیمان صلح امام حسن با این شخص وفادار ماند. اما پس از مرگ معاویه بیعت با یزید را مشروع ندانست. با توجه به نامه یزید بن معاویه به ولیدبن عتبه بن ابی سفیان، حاکم مدینه، مبنی بر بیعت گرفتن یا قتل امام و اصرار و تهدید بر این امر، امام حسین(ع) در ۲۷ رجب سال ۶۰ق. رهسپار مکه شد؛ و با توجه به دعوت کوفیان برای پذیرش زمامداری، از مکه به سوی کوفه رهسپار شد. اما به علت پیمان‌شکنی کوفیان، امام در کربلا با سپاهیان عبیدالله بن زیاد مواجه شد که سرانجام در جنگی که در روز عاشورا میان دو لشکر در گرفت، به همراه یاران اندکش (حدود ۷۲ نفر) به شهادت رسیدند و بازماندگان از یاران و اهل بیت وی به اسارت درآمدند و به کوفه و شام فرستاده شدند. شهادت امام حسین(ع) نقشی تعیین‌کننده در تاریخ اسلام و شیعه، به ویژه در سده‌های نخست اسلامی داشت. زندگی و شهادت امام که در یکی از دوره‌های حساس و پرتنش سده نخست بود، با ظلم‌ستیزی در مقابل جائران اموی، از سویی نام وی را با مفهوم مقاومت و شهادت پیوند زد و از سویی دیگر، آغازگر طیف وسیعی از قیام‌های بعدی علیه ستمکاران زمانه بود. قیام عاشورا همچنین الهام‌بخش مبارزات، انقلاب‌ها و قیام‌های متعددی در دوران معاصر بوده است.

keywords: قالب وبلاگ محرم,قالب وبلاگ عاشورا,قالب وبلاگ ضریح امام حسین (ع),قالب وبلاگ شهادت امام حسین,قالب وبلاگ حرم امام حسین,قالب وبلاگ گنبد امام حسین(ع),قالب وبلاگ حسین جانم.
taroot

taroot
موضوعات
تبلیغات رپورتاژ
تبلیغات