قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب پروانه های خوشرنگ و گل های زیبا
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : عمومی,کودکان,عاشقانه,گل و طبیعت و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ پروانه,قالب وبلاگ صورتی,قالب وبلاگ دخترانه,قالب وبلاگ زیبا,قالب وبلاگ جدید,قالب پروانه و گل برای وبلاگ
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ پروانه و گل |
قالب وبلاگ پروانه و گل :
قالب وبلاگ پروانه و گل، با یک قالب زیبای دیگر با ماه اسکین همراه باشید. در قالب سه ستونه ای که امروز برایتان آماده کرده ایم یک بک گراند یا پشت زمینه سفید رنگ با خطوط و طرح های جالب به شکل گل و شاخه ی درخت به رنگ صورتی پر رنگ با گل های بسیار زیبا در قسمت های مختلف آن و دو پروانه خوش رنگ که در سمت چپ و راست تصویر در حال پرواز هستند میبینیم که جلوه ای بی نظیر و فوق العاده دارد.در منو های کناری قالب نیز از پروانه های زیبا و خوشرنگ استفاده کرده ایم. در این قالب رنگ های صورتی پر رنگ و کم رنگ،بنفش و زرد بیشتر دیده میشود.
سئوی بالا، طراحی شیک، آیکون های جذاب و حجم مناسب از این قالب یک قالب کاملا حرفه ای پدید آورده که زیبایی وبلاگ شما را چندین برابر افزایش میدهد.
گُل یا شکوفه ساختار زایشی در گیاهان گلدار یا نهاندانه است. کارکرد زیستشناختی گل به هم رسانیدن یاختهٔ زایشی نر (اسپرم) و یاخته زایشی ماده (تخم) است. این فرایند با گردهافشانی آغاز و پس از لقاح به تشکیل دانه میانجامد.
گل را میتوان جوانهای تصور کرد که برای تولیدمثل گیاه مادر تغییر شکل یافتهاست. در جریان تبدیل برگ به گل، برگ از نظر شکل و رنگ دستخوش تغییرات فراوانی میشود. این برگهای تغییرشکلیافته را قسمتهای گل مینامند.
گلها میتوانند پیوند دو نژاد را تسهیل کنند (تلفیق اسپرم و تخم گلهای مختلف در یک گونه) یا درون گونه خود افزایش یابند (تلفیق اسپرم و تخم در همان گونه). بعضی از گلها بدون لقاح، دیاسپور تولید میکنند (parthenocarpy). گلها دارای اسپورانژیا هستند، جایی که محتوی گامتوفیت میباشد. گلها منجر به تولید میوه و دانه میشوند. بعضی از گلها در دوره تکامل خود برای حیوانات جذاب هستند و این دلیلی است که حیوانات را عامل گرده افشانی آنها میکند. علاوه بر تسهیل تولید مثل گیاهان گلدار، گلها مدت طولانی است؛ که توسط انسانها تحسین شده و برای زیباسازی محیط، نشانهای از عشق، آیین، مذهب، پزشکی و به عنوان منبع غذایی استفاده میشوند.
در عصر مدرن، مردم به دنبال راههای پرورش، خرید، پوشش یا بودن در کنار گلها و گیاهان گل دار هستند چراکه آنها ظاهر زیبا و بوی مطلوبی دارند. در سراسر جهان، مردم برای طیف گستردهای از اتفاقات و عملکردها از گلها استفاده میکنند.
مردم همچنین گلها را در اطراف خانه خود پرورش میدهند، تمام بخش از فضای زندگی خود را به باغ گل اختصاص میدهند، گلهای وحشی را انتخاب میکنند یا گلها را از گل فروشان میخرند.
گلها غذای کمتری از دیگر بخشهای گیاهان تولید میکنند (بذر، میوه، ریشه، ساقه و برگ) اما چندین ادویه و ترشی جات مهم از تولیدات آنها است. سبزیجات گل شامل کلم بروکلی، گل کلم و کنگر فرنگی میباشند. ادویه خیلی گران، زعفران، شامل پرچمهای خشک شده از زعفران است. دیگر گل ادویهای میخک و کبر هستند. گلهای هاپ به عنوان طعم دهنده آبجو استفاده میشوند. گلهای همیشه بهار به عنوان غذای جوجهها استفاده میشوند تا زرده تخم هایشان زرد طلایی شود که برای مشتریان مطلوب تر هستند. خشک شده گلهای همیشه بهار زمینی به عنوان ادویه و عامل رنگ دهنده در آشپزی گرجستانی نیز استفاده میشوند. گلهای قاصدک و الدر اغلب در ساخت شراب استفاده میشوند. گرده زنبور عسل، گرده جمعآوری شده از زنبورها یک ماده غذایی سالم توسط برخی از افراد در نظر گرفته میشود. عسل، شامل شهد فرآوری شده گلها بوسیله زنبور عسل است و اغلب از روی نوع گلها نامگذاری میشود، به عنوان مثال، عسل شکوفه پرتقال، عسل شبدر و عسل توپلو.
صدها تن از گلهای تازه، خوراکی هستند اما تعداد کمی به عنوان مواد غذایی به بازار عرضه میشوند. آنها اغلب به عنوان رنگ دهنده و طعم دهنده سالادها استفاده میشوند. گلهای کدو تنبل در پودرهای سوخاری اغشته شده و تفت داده میشوند. گلهای خوراکی ازجمله گل لادن، گل داوودی، گل میخک، لوئی، پیچ امین الدوله، کاسنی، گل گندم، گل اختر و آفتابگردان هستند. بعضی از گلهای خوراکی گاهی اوقات در آب نبات استفاده میشوند مثل گل آفتابگردان، رز و بنفشه (همچنین بنفشه سه رنگ).
گلها همچنین میتوانند در چایهای گیاهی استفاده شوند. گلهای خشک مثل گل داوودی، رز، یاس، گل بابونه به دلیل عطر خوش و خواص درمانی خود در چایها اضافه میشوند. گاهی اوقات، برای خوش عطر کردن به برگهای چای اضافه میشوند.