قالب وبلاگ حضرت معصومه

قالب وبلاگ حضرت معصومه

قالب مذهبی حرم حضرت معصومه (س)

صفحه اصلی تماس با ما تبلیغات درباره ما ابزار وب
پربیننده ترین بخش ها
فال تاروت
منو سایت
تازه چه خبر؟
حامیان مالی
همکاران


قالب وبلاگ حضرت معصومه
قالب وبلاگ بعدی
قالب وبلاگ انتخاب شده
    قالب وبلاگ حضرت معصومه    
مشاهده قالب وبلاگ

قالب وبلاگ قبلی

نام قالب : قالب مذهبی حرم حضرت معصومه (س)
نوع استایل : دو ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، دو ستونه
مناسب موضوعات : عمومی,مذهبی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ حضرت معصومه,قالب مذهبی,قالب حرم حضرت معصومه,قالب وبلاگ حضرت فاطمه معصومه,قالب وبلاگ حضرت معصومه (ص),قالب وبلاگ کریمه اهل بیت


مشاهده قالب وبلاگ

کد قالب پرشین بلاگ کد قالب بلاگفا
کد قالب بلاگ اسکای کد قالب میهن بلاگ
کد قالب پارسی بلاگ کد قالب سرویس دهنده

کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ حضرت معصومه






قالب وبلاگ حضرت معصومه :

السلام علیک یا کریمه اهل بیت، امروز هم با یک قالب دوستونه مذهبی با موضوع حضرت فاطمه معصومه (س) در خدمت شما وبلاگ نویسان عزیز و کاربران ماه اسکین هستیم. در این قالب فوق العاده زیبا یک بک گراند به رنگ آبی و بنفش با گرافیک بالا و خطوط و طرح های جذاب دیده میشود که حرم و گنبد حضرت معصومه (س) در وسط آن به شکلی زیبا نقش بسته است و در زیر آن عبارت «فاطمه معصومه» قرار دارد. در قسمت عنوان پست ها و مطالب این قالب از تصویر گنبد حضرت معصومه در کادری زیبا و پروانه های خوشرنگ استفاده کرده ایم که زیبایی این قالب را افزایش داده است. سئوی بالا، رنگبندی جذاب، حجم مناسب و بارگذاری سریع از این قالب دوستونه یک قالب حرفه ای پدید آورده که با استفاده از آن میتوانید زیبایی را به وبلاگ خود هدیه دهید. در این قالب بیشتر رنگ های آبی، بنفش، سفید و طلایی به چشم میخورد.
فاطمه معصومه، دختر موسی بن جعفر (هفتمین امام شیعه) و نجمه خاتون است. وی از شخصیت‌های مورد احترام شیعیان است و آرامگاهش در شهر قم در ایران است. پس از آن که مامون خلیفه وقت، برادر فاطمه معصومه، علی بن موسی الرضا، را در سال ۲۰۰، از مدینه به مرو خواند، فاطمه معصومه همچون تعدادی از علویان، درسال ۲۰۱ هجری به ایران روی آورد. وقتی که به ساوه رسید، بیمار شد. در ساوه از همراهان خود پرسید که تا قُم چقدر فاصله‌است؟ گفتند که نزدیک است. گفت:مرا به شهر قم ببرید، زیرا از پدرم شنیدم که می‌فرمود: شهر قم مرکز شیعیان ما است. پسران سعد اشعری که از شیعیان برجسته بودند و نیز دیگر بزرگان شهر قم که از موضوع حرکت فاطمه معصومه به قم باخبر شده بودند، از وی استقبال باشکوهی به عمل آوردند. فاطمه معصومه به خانه موسی بن خزرج بن سعد اشعری وارد شد. فاطمه معصومه تنها هفده روز در قم زنده ماند و پس از آن در سن ۲۸ سالگی، در حالی که هنوز ازدواج نکرده بود. پیکر او را در جایی که آن زمان به باغ بابلان مشهور بود به خاک سپردند که هم اکنون زیارتگاهی باشکوه مشهور به حرم حضرت معصومه است. پس از به پایان رسیدن مراسم دفن، موسی بن الخزرج سایبانی از حصیر و بوریا بر قبر او ساخت و این سایبان بر قرار بود تا زمانی که زینب دختر محمد بن علی جواد (امام نهم شیعه)، بر آن گنبدی بنا کرد. در زمان تولیت سید محمد باقر متولی باشی (متوفی ۱۳۵۹ قمری) بر حرم حضرت معصومه، وی اعلام می‌کند: «که اگر کسی تاریخ ولادت یا وفات حضرت فاطمه معصومه را پیدا کند، دستور می‌دهم که در آن روزها بازار قم را تعطیل کنند.» فردی که به عدم صدق معروف بوده ادعا می‌کند که در کتاب لواقح الانوار که در کتابخانهٔ مدینه است این تاریخ ذکر شده است. متولی باشی گفته وی را قبول نمی‌کند و می‌گوید:«من با متولی کتابخانه مدینه آشنا هستم. و از وی خواهم خواست که آن کتاب را بدهد و ما اینجا چاپ کنیم.» آن فرد به صرافت می‌افت و بدین شکل دروغش آشکار می‌شود. اما تاریخ ولادت این بانو بعدها به دلیل آگاه نبودن مؤلف کتاب «مستدرک سفینه البحار» در آنجا آمده است. البته مؤلف با حساب کردن آنکه حضرت موسی بن جعفر در سال ۱۸۳ در زندان بوده‌اند به زعم خود این عدد را ناشی از اشتباه افواه دانسته و آن را ده سال عقب کشیده و در کتاب خود تاریخ تولد را روز ۱ ذیقعده سال ۱۷۳ قید کرده است. متأسفانه بعدها و در زمان تولیت مسعودی خمینی بر حرم آن بانو، به اشتباه این دو تاریخ به عنوان تاریخ تولد و رحلت ایشان در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت. زیارت آرامگاه فاطمه معصومه به شیعیان سفارش شده‌است. برای نمونه علی بن موسی در این خصوص فرموده است: کسی که مرقد مطهر حضرت معصومه را با دانایی و معرفت به حق او، زیارت کند، سزاوار بهشت می‌شود.

keywords: قالب وبلاگ حضرت معصومه,قالب مذهبی,قالب حرم حضرت معصومه,قالب وبلاگ حضرت فاطمه معصومه,قالب وبلاگ حضرت معصومه (ص),قالب وبلاگ کریمه اهل بیت.



موضوعات
تبلیغات رپورتاژ
تبلیغات